Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Dieet advies in Eindhoven

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Persoonlijke begeleiding naar een gezond dieet in Eindhoven

Een gezond dieet is essentieel voor een gezonde levensstijl en het bereiken van je fitnessdoelen. Personal Coach Bram Akse kan je hierbij helpen met zijn persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte voedingsplannen. Als personal trainer heeft Bram Akse de missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Opmaken van een voedingsplan

Bij Personal Coach Bram Akse begint het proces met een gratis intake, waarin jouw fitnessdoelen en voedingsgewoonten worden besproken. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld, dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Het opmaken van een voedingsplan is van groot belang om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en je lichaam in optimale conditie te houden. Met de persoonlijke begeleiding van Bram Akse zal je het optimale uit jezelf halen.

Meer info over coaching

Online Coaching is ook mogelijk

Naast de persoonlijke begeleiding in de schone en goed onderhouden trainingsstudio in Eindhoven, biedt Bram Akse ook online coaching aan. Dit is ideaal als je weinig tijd hebt of niet in de buurt van Eindhoven woont. Met online coaching krijg je dezelfde professionele begeleiding als in de studio, maar dan vanuit het comfort van je eigen huis.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Een dieetschema dat bij jou past

Met de hulp van Personal Coach Bram Akse is diëten in Eindhoven geen opgave meer. Het op maat gemaakte dieetschema zal je helpen om jouw doelen te bereiken en je gezond en energiek te voelen. Een gezond dieet is niet alleen belangrijk voor het bereiken van je fitnessdoelen, maar ook voor het behoud van een gezonde levensstijl op de lange termijn. Wil jij ook begeleid worden naar een gezond dieet dat bij jou past? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Personal Coach Bram Akse.

Kies voor persoonlijke begeleiding en behaal je doelen samen met Personal Coach Bram Akse.