Skip to main content

Resultaten

We maken een plan en laten het lukken.

Jolein van de Wouw

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt.

Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.

Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor
vragen

Niek de Wijs

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb min doel behaald.

Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Bas van der Kamp

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelik heb mogen behalen! Y

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, jemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen.

Naast het lichameliik de beste versie van miizelf te zin heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! S

Davy  van Beek

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy Vaessen

Train inmiddels al enkele jaren bij Bram. Bram is een trainer die je veel aandacht geeft tijdens de trainingen.
Serieuze trainingen afgewisseld met een lach/ grap.
Veel variatie in de oefeningen en duidelijk trainingsplan en voedingschema. Alles goed afgestemd op elke fase waarin ik bezig ben met de trainingen, bulken, cutten of maintainen.

Nick Welten

Bram heeft mij geholpen door middel van het online coaching traject om mijn summer body te behalen. In totaal ben ik 7 kilo kwijt geraakt en een laag lichaamsvetpercentage weten te bereiken. Functionele trainingsschema’s en lekkere voedingsschema’s en hierbij de top begeiding van Bram heeft er voor gezorgd dat ik mijn doel heb kunnen behalen.

Amber van Hoek

Bram is een toppertje! Samen een doel gesteld en behaald. Bram is een fijn persoon, luistert goed naar je wensen en houdt hier rekening mee. Dankzij hem een prachtige shape neer kunnen deze zomer door een passend training- & voedingsschema 😇