Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Personal Trainer Geldrop

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Personal Coach Bram Akse: jouw partner in een gezonde levensstijl

Ben je op zoek naar een personal trainer in Geldrop die jou kan helpen bij het behalen van jouw sportieve doelen en het creëren van een gezonde levensstijl? Dan ben je bij Personal Coach Bram Akse aan het juiste adres. Met zijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf, gaat hij samen met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Opmaken van een voedingsplan

Een gezonde levensstijl begint niet alleen bij sporten, maar ook bij een gezonde en gebalanceerde voeding. Bij Personal Coach Bram Akse kun je terecht voor een op maat gemaakt voedingsplan, specifiek afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en doelen. Door middel van dit plan leer je gezonde voeding te combineren met jouw trainingen, om zo het beste resultaat te behalen.

Meer info over coaching

Online Coaching is ook mogelijk

Heb je weinig tijd om naar de sportschool te gaan, of wil je graag vanuit huis trainen? Ook dan kun je bij Personal Coach Bram Akse terecht. Met online coaching kun je overal ter wereld trainen en heb je altijd toegang tot jouw persoonlijke trainingsschema en voedingsplan. Bram Akse helpt je met het behalen van jouw doelen, waar en wanneer het jou uitkomt.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Gratis intake

Bij Personal Coach Bram Akse staat persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Daarom beginnen we altijd met een gratis intake, waarbij we jouw persoonlijke doelen en wensen bespreken en een plan op maat maken. Hierdoor kun je op een verantwoorde en effectieve manier werken aan een gezonde en fitte levensstijl.

Trainingen vinden plaats in een schone goed onderhouden trainingsstudio

Bij Personal Coach Bram Akse train je in een schone en goed onderhouden trainingsstudio in Geldrop. Hier kun je veilig en verantwoord werken aan jouw persoonlijke doelen onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde personal trainer. Dankzij onze persoonlijke aandacht en motivatie zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en jouw doelen behaalt.

Kies voor Personal Coach Bram Akse en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake. Samen werken we aan een gezonde en fitte levensstijl, speciaal op maat gemaakt voor jouw persoonlijke behoeftes en doelen.