Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Personal Trainer Heeze

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Personal Coach Bram Akse: de beste personal trainer in Heeze

Als je op zoek bent naar een persoonlijke trainer in Heeze die je kan helpen om de beste versie van jezelf te worden, dan ben je bij Personal Coach Bram Akse aan het juiste adres. Bram is een ervaren personal trainer met een passie voor het begeleiden van mensen naar hun persoonlijke doelen. Bij Bram kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij hij je helpt om je eigen kracht te ontdekken en te ontwikkelen.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Missie van Personal Coach Bram Akse

Bij Personal Coach Bram Akse staat het behalen van jouw persoonlijke doelen centraal. Bram heeft als missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf. Hij helpt je bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, waarbij je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook mentaal sterker wordt. Bram gelooft dat een gezonde geest in een gezond lichaam essentieel is om het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Meer info over coaching

Opmaken van een voedingsplan

Naast persoonlijke begeleiding op het gebied van training, kan Bram je ook helpen met het opstellen van een voedingsplan. Voeding speelt namelijk een belangrijke rol bij het behalen van je doelen. Bram kijkt naar jouw persoonlijke situatie en behoeften en stelt op basis daarvan een voedingsplan op dat bij jou past. Hierbij houdt hij rekening met jouw doelen en voorkeuren, zodat je het voedingsplan goed kunt volhouden.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Online coaching is ook mogelijk

Bij Personal Coach Bram Akse is het ook mogelijk om online coaching te volgen. Dit is ideaal voor mensen die niet in de buurt van Heeze wonen, maar wel graag de persoonlijke begeleiding van Bram willen. Tijdens de online coaching sessies word je op afstand begeleid en krijg je advies op maat. Zo kun je ook vanuit huis werken aan je persoonlijke doelen.

Gratis intake

Bij Personal Coach Bram Akse kun je altijd rekenen op een gratis intake. Tijdens deze intake maak je kennis met Bram en bespreek je jouw persoonlijke doelen. Op basis daarvan stelt Bram een persoonlijk trainingsplan op, dat helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Trainen in een schone en goed onderhouden trainingsstudio

De trainingen van Personal Coach Bram Akse vinden plaats in een schone en goed onderhouden trainingsstudio. Hier kun je in alle rust en privacy werken aan je persoonlijke doelen, zonder dat je last hebt van andere sporters. Bram zorgt er altijd voor dat de trainingsstudio schoon en opgeruimd is, zodat je je volledig kunt focussen op je training.

Personal training in Heeze bij Personal Coach Bram Akse is de ideale manier om op een verantwoorde manier te werken aan je persoonlijke doelen. Bij Bram kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Of je nu wilt werken aan je conditie, spiermassa wilt opbouwen.