Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Personal Trainer Middelbeers

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Persoonlijke begeleiding met personal trainer Bram Akse in Middelbeers

Ben jij op zoek naar personal training in Middelbeers? Zoek dan niet verder, want Bram Akse staat voor je klaar! Behaal maximale resultaten door mijn persoonlijke aanpak en professionele begeleiding. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf. Weg met saaie workouts en hallo tegen persoonlijke training die niet alleen effectief is, maar ook nog eens leuk. Met mijn no-nonsense mindset ga ik jou deze keer echt je doelen laten behalen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Bram Akse: jouw personal trainer in Middelbeers

Bij Bram Akse profiteer je niet alleen van effectieve trainingen, maar ook van de voordelen van een personal trainer in je eigen buurt. Mijn studio biedt een omgeving waarin jij je op je gemak voelt en waar we samen werken aan jouw welzijn. Wil je meer informatie over mijn diensten of heb je specifieke vragen? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Ook kun je bij mij kosteloos een intakegesprek aanvragen, waarin we jouw doelen en wensen bespreken.

Meer info over coaching

Personal training in Middelbeers gezocht? Wij helpen je!

Met Bram Akse als jouw personal trainer in Middelbeers krijg je niet alleen toegang tot zijn uitgebreide kennis en ervaring, maar ook tot een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Of je nu wilt werken aan gewichtsverlies, spieropbouw, of simpelweg een actievere levensstijl nastreeft, Bram zorgt ervoor dat elke trainingssessie gericht is op jouw succes. Zijn persoonlijke betrokkenheid en motiverende aanpak maken elke stap in jouw fitnessreis een positieve ervaring. Personal training houdt in: uitdagende, functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Bram Akse: jouw persoonlijke gids naar fitness succes in Middelbeers

Als jouw personal trainer ben ik niet alleen hier om je door effectieve workouts te leiden, maar ook om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten die blijvende resultaten opleveren. Mijn trainingen zijn uitdagend, motiverend en afgestemd op jouw niveau. Voor meer informatie over de diensten van Bram Akse, beschikbaarheid of om een intakegesprek te plannen nodigen we je uit om vrijblijvend contact op te nemen. Ontdek hoe personal training met Bram Akse in Middelbeers een positieve verandering kan brengen in jouw leven. Investeer in jezelf en bereik jouw fitnessdoelen met de deskundige begeleiding van Bram Akse, jouw betrouwbare personal trainer in Middelbeers.