Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Personal Trainer Veldhoven

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Fitness is de basis
voor alles in het leven

Ben je op zoek naar een personal trainer in Eindhoven die jou kan helpen om de krachtigste versie van jezelf te worden? Dan ben je bij Personal Coach Bram Akse aan het juiste adres. Met zijn persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring als personal trainer, helpt hij jou om jouw doelen te behalen en je fitter en gezonder te voelen.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Personal Training in Veldhoven

Bram biedt persoonlijke trainingen aan in Veldhoven. Tijdens deze trainingen wordt er intensief aan jouw persoonlijke doelen gewerkt. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, Bram maakt een op maat gemaakt trainingsplan voor jou. Door de persoonlijke begeleiding van Bram kun je op een effectieve en veilige manier aan jouw doelen werken.

Meer info over coaching

Opmaken van een voedingsplan

Naast personal training biedt Bram ook de mogelijkheid om een op maat gemaakt voedingsplan op te stellen. Een gezonde en gebalanceerde voeding is essentieel voor het behalen van jouw persoonlijke doelen. Bram kan je hierbij helpen door een voedingsplan op te stellen dat volledig is afgestemd op jouw lichaam en doelen.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Online coaching

Als je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar Veldhoven te komen, biedt Bram ook online coaching aan. Tijdens deze coaching sessies krijg je persoonlijke begeleiding en motivatie van Bram, waarbij er aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke doelen en wensen. Met behulp van de online coaching kun je op een flexibele manier aan jouw doelen werken.

Eigen trainingslocatie

Bram heeft zijn eigen trainingslocatie in Veldhoven. Hier kun je op een professionele manier trainen onder persoonlijke begeleiding van Bram. De trainingslocatie beschikt over professionele apparatuur en materialen, waardoor je op een veilige en effectieve manier aan jouw doelen kunt werken.

Kortom, ben je op zoek naar een personal trainer in Veldhoven die je kan helpen om het beste uit jezelf te halen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Bram Akse. Met zijn persoonlijke begeleiding, op maat gemaakte trainingsplannen, voedingsadvies en online coaching kun je op een effectieve en veilige manier aan jouw doelen werken.