Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Personal Trainer Waalre

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Ontdek de krachtigste versie van jezelf met Personal Coach Bram Akse in Waalre

Bent u op zoek naar een personal trainer in Waalre die u kan helpen om de krachtigste versie van uzelf te worden? Dan bent u bij Personal Coach Bram Akse aan het juiste adres! Met een missie om u te begeleiden naar een gezonder en fitter leven, biedt Bram Akse een op maat gemaakte personal training ervaring die is ontworpen om aan uw individuele behoeften en doelen te voldoen.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Voedingsplan op maat gemaakt voor u

Een gezonde en evenwichtige voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Bram Akse biedt daarom een voedingsplan op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften en doelen. Dit plan is gebaseerd op uw lichaamstype, metabolisme en trainingsdoelen en is ontworpen om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

Meer info over coaching

Online Coaching

Bent u druk bezig en heeft u niet veel tijd om naar de sportschool te gaan? Dan is online coaching misschien iets voor u! Met de online coaching van Personal Coach Bram Akse kunt u waar en wanneer u maar wilt trainen. Dit is een geweldige optie als u op zoek bent naar flexibiliteit en gemak, maar toch wilt werken aan uw fitnessdoelen.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Gratis intakegesprek

Bij Personal Coach Bram Akse begrijpen we dat het kiezen van een personal trainer een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een gratis intakegesprek aan, zodat u ons beter kunt leren kennen en we u kunnen helpen bij het vinden van de juiste training die past bij uw behoeften en doelen.

Trainen in een schone en goed onderhouden trainingsstudio

Personal training sessies vinden plaats in een schone en goed onderhouden trainingsstudio, waar u zich op uw gemak kunt voelen en zich kunt concentreren op uw training. De studio is uitgerust met moderne apparatuur en biedt een comfortabele omgeving waar u kunt werken aan uw gezondheid en fitnessdoelen.

Kortom, als u op zoek bent naar een personal trainer in Waalre die u kan helpen uw fitnessdoelen te bereiken, dan is Personal Coach Bram Akse de juiste keuze voor u! Neem vandaag nog contact met ons op voor uw gratis intakegesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw krachtigste zelf te worden.