Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Voedingsadviseur in Eindhoven

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Voedingsadvies in Eindhoven – Begeleiding naar een gezonde levensstijl bij Personal Coach Bram Akse

Ben je op zoek naar een voedingsadviseur in Eindhoven die je kan helpen bij het opstellen van een persoonlijk voedingsplan? Dan ben je bij Personal Coach Bram Akse aan het juiste adres. Bram is niet alleen een gecertificeerde personal trainer, maar ook een expert op het gebied van voeding en gezondheid. In deze tekst lees je meer over de voordelen van voedingsadvies bij Bram.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Personal trainer met de missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf

Bram gelooft dat een gezonde levensstijl begint met goede voeding en voldoende beweging. Als personal trainer heeft hij als missie om zijn klanten te begeleiden naar de krachtigste versie van henzelf. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Door het opstellen van een persoonlijk voedingsplan dat is afgestemd op jouw doelen, leefstijl en lichaamssamenstelling, kun je het maximale uit jezelf halen.

Meer info over coaching

Opmaken van een voedingsplan

Bij Personal Coach Bram Akse kun je terecht voor het opstellen van een persoonlijk voedingsplan. Bram houdt hierbij rekening met jouw persoonlijke doelen en voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld afvallen, spiermassa opbouwen of juist meer energie krijgen? Bram zorgt ervoor dat het voedingsplan hierop is afgestemd. Ook houdt hij rekening met eventuele allergieën of intoleranties.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Online Coaching is ook mogelijk

Bij Personal Coach Bram Akse kun je niet alleen terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens de trainingen, maar ook voor online coaching. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld ver weg woont of weinig tijd hebt om naar de studio te komen. Tijdens de online coaching-sessies bespreekt Bram met jou de voortgang en geeft hij tips en adviezen om jouw doelen te bereiken.

Training vinden plaats in een schone goed onderhouden trainingsstudio

De trainingen van Personal Coach Bram Akse vinden plaats in een schone, goed onderhouden trainingsstudio. Hier heb je de beschikking over professionele apparatuur en materialen. Bram zorgt ervoor dat de trainingen veilig en verantwoord verlopen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Kies voor voedingsadvies van Personal Coach Bram Akse

Ben je op zoek naar een voedingsadviseur in Eindhoven die je kan helpen bij het opstellen van een persoonlijk voedingsplan? Kies dan voor Personal Coach Bram Akse. Met zijn expertise en persoonlijke aanpak zorgt hij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Neem contact op voor een gratis intakegesprek en ontdek wat Bram voor jou kan betekenen.

Gratis intake

Bij Personal Coach Bram Akse kun je altijd terecht voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je samen met Bram jouw doelen en wensen. Ook kun je vragen stellen en krijg je een goed beeld van wat Bram voor jou kan betekenen. Op basis van dit gesprek kan Bram een persoonlijk plan voor je opstellen.