Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Voedingsschema in Eindhoven

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Personal Coach Bram Akse: jouw specialist in voedingsschema’s in Eindhoven

Bij Personal Coach Bram Akse weten we als geen ander dat voeding een belangrijke rol speelt bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt leven, een op maat gemaakt voedingsschema kan hierbij helpen. In deze tekst vertellen we je alles over de voedingsschema’s die wij aanbieden in Eindhoven.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Voedingsplan op maat

Bij Personal Coach Bram Akse sta jij als klant centraal. Onze personal trainers hebben als missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf. Daar hoort ook een persoonlijk voedingsplan bij. Bij ons kun je rekenen op een voedingsplan dat helemaal op jouw wensen en behoeften is afgestemd. Samen met jou kijken we naar jouw doelen, levensstijl en eventuele allergieën of intoleranties. Op basis daarvan maken we een voedingsplan op maat.

Meer info over coaching

Online Coaching

Woon je niet in de buurt van onze trainingsstudio in Eindhoven? Geen probleem! Ook voor online coaching kun je bij ons terecht. We begrijpen als geen ander dat het soms lastig kan zijn om onze studio te bereiken. Daarom bieden we ook online coaching aan, waarbij we jou op afstand begeleiden en ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. Of je nu in Eindhoven woont of aan de andere kant van het land, wij helpen je graag verder.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Training in een schone en goed onderhouden trainingsstudio

Bij Personal Coach Bram Akse vinden we het belangrijk dat onze klanten in een schone en goed onderhouden omgeving kunnen trainen. Onze trainingsstudio in Eindhoven voldoet dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en onderhoud. Zo kun jij in alle rust en comfort aan jouw doelen werken, zonder dat je je druk hoeft te maken over de omgeving.

Gratis intake

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van voeding? Maak dan gebruik van onze gratis intake! Tijdens deze intake bespreken we jouw doelen en wensen en kijken we naar de mogelijkheden die wij bieden. Zo krijg je een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen en of onze aanpak bij jou past.

Voedingsschema’s in Eindhoven

Ben je op zoek naar een specialist in voedingsschema’s in Eindhoven? Dan ben je bij Personal Coach Bram Akse aan het juiste adres. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt leven, wij helpen je graag verder met een op maat gemaakt voedingsplan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak gebruik van onze gratis intake. We zien je graag in onze trainingsstudio in Eindhoven!