Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Personal Trainer Best

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Op zoek naar een personal trainer in Best? Zoek niet verder!

Welkom bij personal training in Best, waar Bram Akse jouw partner is in crime op weg naar een gezonder en energieker leven. Als dé personal trainer in Best ben ik hier om je te helpen jouw fitnessdoelen te verpletteren. Weg met saaie workouts en hallo tegen persoonlijke training die niet alleen effectief is, maar ook nog eens leuk! Samen gaan we voor maximaal resultaat om jouw fitnessdoelen te bereiken. Neem contact met Bram Akse op voor het maken van een afspraak of voor het inplannen van een gratis intakegesprek.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Gratis intakegesprek bij personal trainer Best

Met mijn achtergrond als personal trainer in Best en bewezen resultaten ben ik toegewijd aan jouw succes. Mijn passie voor een gezonde levensstijl en mijn professionele begeleiding maken mij jouw ideale partner op weg naar een actievere versie van jezelf. Samen werken we aan duurzame veranderingen. Stop met uitstellen en begin met actie ondernemen. Als jouw personal trainer in Best ben ik hier om je te motiveren en te ondersteunen bij elke stap. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe personal training met Bram Akse jouw fitnessdoelen dichterbij brengt. Laten we samen werken aan een gezonder, fitter en sterker jij.

Meer info over coaching

Bram Akse: de beste personal training in Best

Personal training in Best met Bram Akse betekent maatwerk dat perfect past bij jouw doelen en levensstijl. Of je nu die hardnekkige kilo’s wilt afschudden, spiermassa wilt opbouwen of gewoon meer energie wilt: ik sta voor je klaar. Mijn aanpak combineert effectieve training met een persoonlijke aanpak en professionele begeleiding en dit zorgt voor maximale resultaten. Mijn ultieme passie is het begeleiden van mensen naar hun droomlichaam door middel van het aanleren van een nieuwe levensstijl. Zoek niet verder en neem contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

De sleutel tot succes met personal training in Best

Met jarenlange ervaring als personal trainer in Best ben ik niet alleen jouw coach, maar ook jouw cheerleader. Samen gaan we door de ups en downs van jouw fitnessreis. Mijn passie voor een gezonde levensstijl en bewezen track record maken mij de ideale sidekick op weg naar jouw persoonlijke triomf. Geen standaardprogramma’s hier – alleen een op maat gemaakt plan dat werkt voor jou. Wil je meer informatie over onze diensten of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op: met mijn no-nonsense mindset ga ik jou deze keer echt je doelen laten behalen!