Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Personal Trainer Knegsel

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Personal trainer Knegsel: Bram Akse

Ben je op zoek naar een ervaren en toegewijde personal trainer in Knegsel om jouw fitnessdoelen te bereiken? Zoek niet verder! Bram Akse staat klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en fitter leven. Met zijn passie voor fitness en bewezen succes als personal trainer is Bram de ideale partner om jou te helpen je doelen te bereiken. Of je nu net begint aan je fitnessreis of je wilt je huidige routine naar een hoger niveau tillen, Bram staat voor je klaar. Met zijn expertise als jouw personal trainer in Knegsel ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die resultaten oplevert. Ontdek de voordelen van personal training in Knegsel en ervaar een positieve verandering in je leven. Neem hier contact op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

Bram Akse: jouw personal trainer in Knegsel

Met Bram Akse als jouw personal trainer in Knegsel krijg je niet alleen toegang tot zijn uitgebreide kennis en ervaring, maar ook tot een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon een gezondere levensstijl wilt aannemen: Bram zorgt ervoor dat elk aspect van je fitnessroutine gericht is op succes. Wil jij meer informatie over onze diensten of heb jij een andere vraag? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ook kun je bij ons gratis een intake/proeftraining aanvragen. Verleg je grenzen en behaal jouw persoonlijke doelen!

Meer info over coaching

De beste personal training in Knegsel

Als je in Knegsel woont, is het hebben van een personal trainer in de buurt een enorme troef. Bram Akse begrijpt jouw unieke behoeften en biedt persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw levensstijl. Met zijn motiverende aanpak en professionele begeleiding wordt elke sessie een stap dichter bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. Klaar om te beginnen met jouw transformatie? Neem vandaag nog contact op met Bram Akse Personal Training en zet de eerste stap naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven!

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

De sleutel tot jouw succes: personal training in Knegsel

Uitdagende, functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen: dat is waar personal training bij Bram Akse voor staat. Maximale resultaten, persoonlijke aanpak en professionele begeleiding: daar staan wij voor. Bij ons kun je altijd terecht voor een gratis intakegesprek. In dit gesprek worden jouw doelen en wensen besproken. Neem hier contact op voor het maken van een afspraak voor personal training in Knegsel.