Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjaclvgEuwY

Bram Akse
Personal Trainer Moergestel

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf.

Play Video

Bekijk de video

Kies voor personal training in Moergestel van Bram Akse

Op zoek naar een personal trainer in Moergestel? Zoek niet verder! Stap binnen in de wereld van personal training, waar Bram Akse jouw partner is op weg naar een energieker en gezonder leven. Als jouw personal trainer in Moergestel ben ik hier om je te assisteren bij het overtreffen van jouw fitnessdoelen. Vaarwel saaie workouts, welkom persoonlijke training die niet alleen effectief is, maar ook nog eens plezierig! Laten we samen streven naar maximale resultaten om jouw fitnessambities te verwezenlijken. Neem contact op met Bram Akse voor het regelen van een afspraak of het inplannen van een gratis intakegesprek.

Online Coaching

Samen aan de slag voor het best haalbare physique mogelijk.

Personal training

Uitdagende functionele trainingen met inbegrepen coaching om het beste uit jezelf te halen.

Training only

Spiermassa bouwen voor een sterk, fit en gezond lichaam.

Voeding only

Deskundig geholpen worden? Zo is vet verliezen geen streven meer, maar een garantie!

De beste personal trainer in Moergestel

Met mij als jouw personal trainer in Moergestel krijg je niet alleen toegang tot mijn expertise, maar ook tot een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Ik begrijp dat elk individu uniek is en daarom is mijn aanpak persoonlijk en resultaatgericht. Samen zetten we stappen naar een gezondere levensstijl en werken we aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Bij Bram Akse Personal Training geloven we in duurzame veranderingen die verder gaan dan de sportschool. Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op en wie weet spreken we elkaar snel!

Meer info over coaching

Personal trainer Moergestel gezocht? Zoek niet verder!

Met mijn ervaring als personal trainer in Moergestel en bewezen successen ben ik volledig toegewijd aan jouw succes. Mijn enthousiasme voor een gezonde levensstijl en mijn professionele begeleiding maken mij jouw ideale partner op weg naar een actievere versie van jezelf. Samen gaan we aan de slag voor duurzame veranderingen. Stop met uitstellen en zet de eerste stap naar actie. Als jouw personal trainer in Moergestel ben ik hier om je te stimuleren en te ondersteunen bij elke stap. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe personal training met Bram Akse jouw fitnessdoelen dichterbij brengt. Samen werken we aan een gezonder, fitter en krachtiger jij.

Proeftraining aanvragen

Bram is een goede coach/trainer hij luistert naar je doel en helpt realistische doelen te stellen. Bram is sociaal sterk hij steekt veel tijd en energie in zijn klanten om de klant persoonlijk te leren kennen.

Roy

Bram heeft mij een tijd terug geholpen om lichamelijk de beste versie van mijzelf te worden. Trots op het resultaat wat ik uiteindelijk heb mogen behalen! 🏆

Bram is een coach met een frisse kijk en veel kennis, iemand die zegt waar het op staat. Bram is de stok achter de deur maar JIJ moet het uiteindelijk doen. Naast het lichamelijk de beste versie van mijzelf te zijn heeft Bram mij erg geholpen op het gebied van voeding, techniek en mindset. Elk aspect is voor mij erg waardevol geweest! 🍀

Bas van der Kamp

Bij Bram ben je aan het juiste adres, een jaar geleden ben ik bij Bram begonnen en heb mijn doel behaald. Bram stelt realistische doelen en is ook eerlijk als iets onmogelijk is. Door zijn voedingsadviezen en sportschema’s was het makkelijk haalbaar. Hij is een prettige coach met een warme persoonlijkheid.

Niek de Wijs

Al meer dan 1,5 jaar is Bram mijn stok achter de deur. Bram weet waar hij over praat ,zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en is altijd bereikbaar voor vragen. En niet te vergeten dat er heel wat wordt afgelachen in de trainingen, aan gezelligheid geen gebrek.

I.

Na al een paar jaar zelf in de sportschool rond te hebben gelopen liep ik vast in me progressie. Samen met Bram hebben we een passend voedings en trainingsschema opgesteld en hier mee boek ik super resultaten. Al met al een super fijne personal trainer die weet wat hij doet.

Davy van beek

Super fijne en gemotiveerde trainingen gehad van Bram. Er wordt echt gekeken naar de gewenste doelen en een passend train/voedingsschema. Daarnaast kon ik met alle vragen ook naast de training terecht bij Bram, en nog steeds.

Kortom erg tevreden over de trainingen van Bram en de daarbij behaalde resultaten!

Indrah

Door mijn zusje ben ik gestart bij Bram omdat ze altijd zeer positief was. Na één keer mee gedaan te hebben snapte ik precies waarom ze dit deed. Ik sport er nu ongeveer 9 maanden en ik heb het helemaal naar mijn zin. Altijd gezellig en zeker een goeie stok achter de deur waardoor ik beter op me voeding let en meer ga sporten. Mijzelf lukte het nooit om consuqent te sporten, en nu met Bram zijn hulp wel!

Kim van Ostaden

Akse heeft bij mij voor flink wat actie gezorgd, in een aantal maanden 7kg aangekomen.
Thanks baas🚀

Bobby Ambaum

Bij Bram gaan trainen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Onder begeleiding van Bram 22 kilo afgevallen, flink wat spiermassa opgebouwd en samen mijn eigen passie voor voeding en fitness ontdekt. Bram kijkt samen met je naar wat bij jou past, zodat je blijvende aanpassingen in je leefstijl kunt maken, hij weet goede vragen te stellen en is altijd eerlijk.
Er is naast het behalen van je doelen ook ruimte voor leuke dingen die misschien minder goed in je plan passen, hier wordt realistisch naar gekeken. De trainingen altijd gezellig en is hij altijd bereikbaar voor vragen👏🏻.

Jolein van de Wouw

Gratis intakegesprek personal training in Moergestel

Mijn aanpak is niet alleen gericht op het behalen van fitnessdoelen, maar ook op het creëren van een gezonde levensstijl die bij jou past. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon actiever wilt worden: ik werk samen met jou aan een persoonlijk programma. Mijn doel is niet alleen om jou te begeleiden tijdens de trainingen, maar ook om jou te motiveren om gezonde keuzes te maken buiten de sportschool. Met mijn passie voor fitness en bewezen ervaring als personal trainer ben ik jouw ideale partner om samen concrete resultaten te behalen. Ben jij klaar om te investeren in je gezondheid en fitness? Neem contact op met Bram Akse Personal Training en zet de eerste stap naar een gezonder, fitter en energieker leven. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!